I’m Not Going Back To 2010

I didn’t say I hate 2010. However, I can say: what a journey of 2010.

Up and down…

Smile and frown…

Laugh and cry…

Happy and angry…

Satisfy and disappoint…

All in 2010.

1st Quarter: Mengawali tahun dengan meraba-raba, where am I going to? Karena sudah dipastikan tengah tahun 2010 I’ll be leaving from my company after two years of decicating. Perusahaan hebat pertama yang sudi menerima saya bekerja disana. Sampai tiba saatnya, just enjoy all the businesses and the pressures.

2nd Quarter: oh no! Getting closer to my last day as an employee. I got an offer. And I think it’s a nice one. New company, still in PR world, higher position, and better salary. And I said yess! Tapi belum tahu dan entah kapan akan dimulai. I smell unemployment! Dan yah, tiba saatnya. The moment to be an unemploy . oh God! Rasanya sama sekali ga enak. Seminggu berlalu berasa sewindu. Masuk minggu kedua, miracle happened! Oh yes! What a miracle! There was a chance to be freelancer at my previous office karena 2 orang pengganti saya tak bertahan😀 *dancing dancing* iya sih emang bad condition, but remember : thing happens for a reason. And in this case, a good reason for me😀 A very good one. Hihihihi… Jadilah saya sebagai freelancer.

3rd Quarter: Alhamdulillah masih dimanfaatkan sebagai freelancer. Enaknya freelancer, bisa bilang iya dan bisa bilang tidak. Saatnya malas bekerja dan kepingin libur, then say no! apalagi kalo ada tawaran freelance di tempat lain juga. Double deh! enaknya lagi, ternyata fee as freelancer bisa 2 kali lipat dibanding gaji regular saya kemarin. What the ??!! Alhamulillaaaah… semua dimudahkan bagi saya. Waktu luang di Dilts Foundation pun bisa dimaksimalkan. Bahkan sebulan penuh bulan Ramadhan, I dedicated my time for Dilts Foundation. And it was a perfect time karena banyaknya kegiatan di sana.

4th Quarter: and the life just began! Start to work at the new office, new environment, new atmosphere, new job, new friends. It’s been 3 month already.  Dan kemarin baru terima surat cinta, SK tentang pengangkatan karyawan. Yup! As the first time, saya sebagai karyawan tetap sebuah perusahaan. Dan berhubung sudah mulai berhak mendapat THR dan tunjangan kesehatan, jadi mulai saat ini, diperbolekan untuk sakit karena ada yang sudi menanggung😀

Let’s talking about the trip. Where have I been this year? Compare to 2009, melarikan diri ke Kuala Lumpur dan menutup tahun dengan perjalanan panjang 6 cities in 9 days keliling Jawa, (it was the best trip I’ve ever made), I can say 2010 sucks!

Well, at least I did single travel ke Bandung, menginap semalam meski masih ketakutan😀 not bad lah untuk pertama kali. Let say trip of the year jatuh kepada: Merapi – Yogya! Inilah perjalanan singkat saya untuk ukuran relawan bencana ke Merapi. A very short one but memorable. Thanks for the opportunity given to me. It was amazing experience.

Apapun, I thank God for the air I breath, for the family I have, for the friends I make, for the love I share, for the opportunities given, for the health I kept, for the life I granted.

Am so ready to rock 2011! All the best for us…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s